سرکه سیب ۱/۲ پیمانه
دارچین یک چوب کوتاه
میخک خرد نکرده ۴ تا ۵ عدد
هلو ۱ کیلو
طرز تهیه:
شکر، سرکه و ادویه را برای بیست دقیقه بجوشانید. هلوی پوست کنده را به تدریج در آن بریزید (هر چند عدد را یکبار) و بپزید تا هلو نرم شود. آن را در شیشه های داغ که در آب جوش استریلیزه شده اند، بریزید و سرکه را روی آن بریزید (تا حدود ۱٫۵ سانتی متری لبه شیشه)، سپس در شیشه را محکم ببندید.
توجه: برای راحت پوست کندن هلو، آن را ۲ دقیقه در آب جوش فرو ببرید سپس در آب سرد بریزید و پس از آن پوست بکنید.
:: موضوعات مرتبط:
انواع ترشي ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1333
|
امتیاز مطلب : 103
|
تعداد امتیازدهندگان : 27
|
مجموع امتیاز : 27